Utknoppningstider och blomstertröjan i 3D.

 
 
Jag tycker att det passar fint med en favorit i repris så här i utknoppnings-tider. Det är ju liksom nu som de första vårblommorna poppar upp överallt och i detta nu tittar jag ut över Humlegården och ser diverse blomster bilda små öar i det grågröna gräset. HALLÅ HUR JÄVLA FANTASTISKT ÄR INTE DETTA! Jag vet att det händer varenda år men trots det så är det ju så oemotståndligt fantastiskt och frambringar alltid samma symfoniorkester av vårjubel i även det kallaste människohjärta. 
 
 
Shortsen är från Myrorna och hatten från Etsy. Strumpbyxorna från Asos och skorna från Din sko ages ago. Blomstertröjan har jag pysslat ihop själv av en gammal t-shirt och loppishandlade ljusmaschetter. Samt några löv från en plastväxt på Uppsala universitet... förlåt växten. Ni kan kolla in ett pysselinlägg och blomstertröjan här och kanske göra en egen?!
 
 
 
 
Det är nu det händer och hurra hurra för våren.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Daisy skriver:

du är underbar!!

Den 2015-03-24 klockan 16:42:15
URL: http://vinylbrus.blogspot.com/
Daniella 🌙 skriver:

<3<3<3 till dig och tröjan<3<3<3

Den 2015-03-24 klockan 20:22:43
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Hur många läsare har du om dan? skriver:

Hur många läsare har du om dan?

Den 2015-03-25 klockan 23:11:57
Kajsa skriver:

Just precis idag känns det inte alls som vår här, men häromdagen gjorde det det och Herre Min Påve vad härligt det är! Det spelar ingen roll att det händer varje år, det är urhärligt i varje fall!

Den 2015-03-26 klockan 11:29:40
URL: http://www.kobranhuggertill.blogspot.se/
Jessica skriver:

Åh älskade tröjan, så himla fin och vårig!

Den 2015-03-29 klockan 20:36:52
URL: http://yiskha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0