En gulbent Julia Tymosjenko.

 
 
Idag fick jag för mig att göra en liten flätfrippe på morgonkvisten. Sagt och gjort. Det blev ganska fint tycker jag. Fast jag känner mig lite som ett litet barn. Som gjort sig fin på dagis. Eventuellt känner jag mig lite som Julia Tymosjenko. Minus matmissbruket och valfusket. Sedan blir ju aldrig frisyrer lika fina baktill om de är fina framtill. Det känns liksom lite naket. Som om vinden genomborrar hela min bakre skalp. Jaja. 
 
 
Nu sitter jag på Stockholms Universitetsbibliotek och har precis pdf:at min uppsats. På test. Den känslan. Unnade mig en havrekaka med chokladbitar i caféterian. Himmelska smaker. Smaken av success (hehe). Nu ska jag fördriva tiden på internetz tills jag ska på utbildning på Stockholms Tjejjour. 
 
 
 
 
 
 
 
Oklart vad jag sysslar med på sista bilden förresten. Men strumpyxorna och klänningen är från Indiska. 
 
 
 
Puss!
 
 

Kommentarer
Liene Svärd skriver:

Jättefin klänning :)

Den 2015-05-23 klockan 09:16:46
URL: http://piggigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0