Inskickat-uppsatsmanus-bilden-i-webcam.

 
 
 
 
 
Var? Frescati-biblioteket på Stockholms Universitet
När? För föga 10 minuter sedan
Hur? Genom att skicka ett mail med bifogad länk med namnet "Manus C-uppsats Litteraturvetenskap Emelie Leijon" 
Känsla? Se bild 
Förhoppningar? Att min handledare inte ska skicka tillbaka mailet innehållandes en reviderad version innehållandes en massa rött och kritik innehållandes negativa konnotioner. 
Vad nu? Fira med att gå på föreläsning med Lady Dahmer bland annat på Solidaritetshuset med efterföljande efter-plugg-öl 
 
 
 
 
Puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0