Klänning från Beyond Retro osv.

 
 
 
 
Imorgon är det Vintagebloppis and I hope to see you there! Jag ska sälja en massa grejor och förhoppningsvis vill ni köpa allt. Jag lovar att det inte kommer att bli speciellt dyrt!
 
 
 
Klänningen ovan är från Beyond Retro och strumpisarna från Indiska och träskorna från Myrorna. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jessica skriver:

Åh vilket fynd! Riktigt härliga färger! Beyond Retro har alltid så mycket fina grejer! Kan vara där inne hur länge som helst!

Den 2015-05-31 klockan 13:46:53
URL: http://yiskha.blogg.se
Sonia skriver:

ÅH! Jag får ont i kinderna för att jag ler så brett när jag ser dig i dina starka färger! En blir frisk av din utstrålning! Du är grym!

Den 2015-06-01 klockan 08:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0