(Skojar bara, jag är fab.)

 
 
Hej queens! I helgen har min mamma, moster och kusin varit i Stockholm och det har flärdats rejält. Middag på Shanti på Katarina Bangata, flanerande vid Nytorget, inköp på Hattbaren, lunch på Urban Deli, hårfärgning, middag igen på Kvarnen, bio, drinkar, lite dans och så NK och jazzbrunch på Södra Teatern. Herrejesus, så mycket flärd är jag icke van vid. Jag slöa, sovande, oformliga, fattiga degklumps-latmask. (Skojar bara, jag är fab). 
 
 
Jag köpte en sån fin blus med tillhörande kjol på Mangle Vintage på Götgatan, som tyvärr ska slå igen och därför har utförsäljning. MEN GAHAADHAGDJADH jag älskar klädsel ovan. Kepsen köpte jag på Hattbaren och skorna är från Pop på Skånegatan. 
 
 
 
 
 
 
PUSS!
 
 

Kommentarer
Maja skriver:

Hur var jazzbrunchen på södra teatern?:) Är det värt pengarna?

Den 2015-10-05 klockan 11:10:20
Ulrika skriver:

Wow vilken outfit! Mycket avis på det fyndet!

Den 2015-10-05 klockan 11:25:51
Sandra skriver:

WOW!!! Har letat i en evighet efter ett mönstrat tvådelat set på secondhand men inte hittat någonting! Detta var ju perfekt!

Den 2015-10-16 klockan 15:36:45
URL: http://tantsandras.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0