En dag när håret var queen.

 
 
 
Här kommer några bilder från en dag när mitt hår var drömmen. Lagom fluffigt. Lagom lockigt. Lagom strävt. Bara så queenigt. 
 
 
För övrigt så har jag ju inte skrivit här på ett tag.... ahhAHSHASJAJSKLAajaja. Kanske för att jag håller på att försöka ordna upp mitt liv med eventuella kurser och så jobbsök. Skickar CV och personliga brev tills fingrarna värker. 
 
 
Jaja, jag ska skriva snart. Jag lovar. Puss och kram från en storfotad arbetssökande! 
 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

är det din naturliga färg eller bleker du?

Svar: Jag bleker håret <3
.

Den 2015-09-16 klockan 12:11:58
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0