Söndagens inredningstips!

 
Min trearmade lampa som mamma köpte till mig på en loppis i Småland har säkert sätt sina bättre dagar. Först slutade en kontakt att fungera. Sedan hakade en andra upp sig. Plötsligt föll en lampskärm av. Sedan en till. Omöjliga att utan en svetsares eller lampmakares händer restaurera. Ja, sedan kom en dödssuck i form av att den enda ännu fungerande och fastsittande lampskärmen slutade bringa ljus och sedan ramlade av. Som
en vissnande blomma. Nu står det en trearmad tingest i ett hörn och ser ut som en utomjording. Lite som E.T:s händer ungefär. (Så här!) Fast utan att de lyser.
 
Men så kom jag på den briljanta idén att pryda en armstump med en liten blomsterplutt och de två andra har jag nu som hatthållare till min gröna hatt och till min nya i blomster! 
 
Ett litet inredningstips helt enkelt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0